lawak santai aje
LAWAK :
Recent Posts

Giveaway by Alia Farhan

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/9/2017

Jumaat, 15 September 2017

COMEBACK GIVEAWAY

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/9/2017

First Giveaway By Blog Buku Pinky!

klik banner untuk join  giveaway
tamat pada 5/10/2017

Jumaat, 8 September 2017

Giveaway Qaseh's 4th Birthday By Deariescouple

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 6/10/2017
Khamis, 7 September 2017

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog [dot] blogspot [dot] my

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 30/9/2017

MINI GIVEAWAY BY NADIA

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/8/2017

Rabu, 30 Ogos 2017

Giveaway Saya Nak Prime Buster Cream

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 16/9/2017

Prime Bust Cream (PBC) adalah cream semulajadi yang boleh membantu membesarkan, menganjalkan, serta mencantikkan bentuk payudara wanita.

b) Kesan boleh dirasa seawal 7-14 hari (denyutan lembut di sekitar payudara)

c) Cadangan pemakaian sebanyak 3 botol utk kesan pembesaran dan penganjalan yang kekal (sustain the effects)

Selasa, 29 Ogos 2017

Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 16/9/2017


Kaklongchan.com Merdeka Giveaway!

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/8/2017
Isnin, 28 Ogos 2017

GiveAway "Free Cake" design by Leen Azi

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 29/9/2017

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 5/9/2017


LAZADA - Merdeka! Merdeka! Sale

Merdeka! Merdeka! Sale (http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/)that will take place from 25 August to 31 August (where you can find special discounts up to 80%!).
JOM SINGGAH KE LAZADA.. ADA DISKAUN  HINGGA 80 % TUUUUU....

Lazada juga ada contest untuk blogger jom semua kita join.. mana tahu boleh menang hadiah hehehe.. 

 To take part in this contests, each contestant need to answer to all the questions specified below and write on their post: 

a. What do you love about being Malaysian?
 
       Saya sangat suka dan bangga menjadi rakyat Malaysia kerana kepelbagaian bangsa dan cara hidup membuatkan Malaysia sangat Unik.


b. Choose your favorite local brand here : http://www.lazada.com.my/malaysian-brands/ 

saya memilih brand PENSONIC

c. Select two product from that brand that you love. The Article must contain screenshots of the products mentioned. 


Barang ni memang kena beli.. tak layak dapat percuma sebab tak dapat BRIM.. huhuhuhu.. terpaksalah kena beli.. nasib baik kat LAZADA ada jual.


Barang nih memang dalam perhatian aku .. Dengan ada barang nih memasak kini menjadi lebih sihat.. kita kukus aje.. tak payah goreng-goreng lagi.. pemakanan menjadi lebih sihat.

Merdeka! Merdeka! Sale (http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/)that will take place from 25 August to 31 August (where you can find special discounts up to 80%!).


Jumaat, 25 Ogos 2017

Segmen AIRAHSYAHIRAH.BLOGSPOT Cari Bloglist !

klik banner untuk join segmen
tamat pada 30/8/2017

Khamis, 24 Ogos 2017

Giveaway Blog Bycikrenex

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 24/9/2017
Rabu, 23 Ogos 2017

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Assalamualaikum
Hai korang. Kisahsidairy.com sedang mencari lebih 10 orang pemenang untuk memenangi Wang Tunai, Voucher, Top up dan barangan lain .Jom pakat Join Giveaway yang mudah ini.

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Giveaway berlangsung bermula 16 OGOS sehingga 29 Ogos 2017

JOM JOIN GIVEAWAY NI BERAMAI-RAMAI, PAKAT SHARE UNTUK MEMERIAHKAN LAGI GIVEAWAY INI.


Giveaway by LZ

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/8/2017

pendapat ikhlas mengenai blog Lady in Red Planner 
Sejujurnya saya bukanlah layak nak komen blog orang.. cuma dah syaratnya suruh komen maka saya komenlah.. blog yang kemas dan teratur..  susun atur blog yang menarik dan sejuk mata memandang.. sekian komen dari saya hehehe


Jumaat, 18 Ogos 2017

Give Away Topup by Makbapakkauhijau

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 20/8/2017
Khamis, 17 Ogos 2017

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com






Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017


Sekian , terima kasih




Rabu, 16 Ogos 2017

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

klik banner untuk join
tamat pada 31/8/2017

ATIEHILMI.COM FIRST GIVEAWAY UKHWAH KITA KERANA ALLAH

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 22/8/2017

Isnin, 14 Ogos 2017

Pengikut

Dikuasakan oleh Blogger.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger