lawak santai aje
LAWAK :
Recent Posts

#AzieAzifJejakJepun Giveaway

klik banner untuk join giveaway


Khamis, 30 Mac 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair

 Lazada's Big Baby Fair that will take place from March 27 to 2 April (where you can find special discounts up to 85%!)

jom ramai-ramai kita terjah lazada.. ada Big Baby Fair sedang berlangsung..... huhuhuhuhu ada diskaun sehingga 85%
bermula 27 mac hingga 2 April nih..

kepada semua blogger pula ada contest yang berlangsung sempena kempen nih.. jom kita join contest nih sama-sama.
Ada 6 Pemenang yang bertuah akan dipilih.

How to Join – Lazada Big Baby Fair Blogger Contest
Each contestant (blogger) has to write a post and answer these questions on his/her blog post: 

a. What is your favourite brand of diapers for your baby (or future baby)? 
b. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)? 
c. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children). 

a. What is your favourite brand of diapers for your baby (or future baby)? 
hurmmm.. dari anak pertama dulu hingga anak dah tiga.. saya memang guna jenama Huggies sahaja.. Anak saya selesa dengan jenama nih.. kalau guna jenama lain kelengkang anak kerap melecet. Dengan HUGGIES anak saya tidak mengalami ruam atau melecet.


b. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)? 
Saya memilih susu formula Dutch lady untuk anak saya


c. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children).
Produk yang saya nak dari lazada untuk anak saya... haaaaa.. produk ni memang dah ada dalam wishlist saya. saya memang nak beli cuma belum berkesempatan .. produk itu ialah
Lego Nexo Knights 70348 Lance's Twin Jouster  

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 9/4/2017

Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza

klik banner untuk join giveaway


Selasa, 28 Mac 2017

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

klik banner untuk join


borjr330@gmail.com

COMING SOON IRON MAN 4


Isnin, 27 Mac 2017

Uyul Rosli 1st Giveaway

klik banner untuk join
tamat pada 24/3/2017
Isnin, 20 Mac 2017

SUATU HARI DI PASAR RAYA


Sabtu, 18 Mac 2017

Lazada Birthday Blogger Contest

klik banner untuk join contest
Aku nih memang malas nak buat entri panjang-panjang.. tapi tengok contest ni macam simple.. pemilihan pemenang pun Random aje.. yang bestnya lagi ramai join contest nih lagi banyak hadiah yang di tawarkan.. huhuhuhu.. jom ramai-ramai kita join .. klik aje banner tu kalau nak join
tamat pada 23/3/2017

SYARAT-SYARAT CONTEST NIH
Each contestant (blogger) has to write a post and answer these questions on his/her blog post: 

a. What do you love about Lazada Malaysia? 
b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 
c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 
d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 


a. What do you love about Lazada Malaysia? 

Apa yang aku suka tentang lazada ni? dah tentulah kerana pilihan serta tawaran produk dan barangan yang pelbagai.. memenuhi selera dan permintaan aku yang pelbagai.. cara pembayaran mudah.. penghantaran yang cepat dan ketepatan barang yang di pohon..
antara barangan yang aku pernah beli kat lazada ialah
b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 

berikut 3 barangan pilihan yang ada kat wishlist aku yang aku cadang nak beli dalam masa yang terdekat.







c. How do you think Lazada Malaysia can improve?

sebenarnya pada aku lazada dah cukup sempuna.. kalau nak improve pun pada komen-komen dan review negatif.. hurmm perlu tapisan sikit.. kadangkala review yang terlalu negatif buat aku takut untuk membuat order barangan tersebut.

d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 
Selamat harijadi kepada lazada untuk ulang tahunnya yang ke 5
semoga kekal cemerlang dan unggul dalam membekalkan perkhidmatan ini.
aku memang sayang betul kat lazada nih..

Jumaat, 17 Mac 2017

SELAMBA


Giveaway March by herneenazir.com

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 26/3/2017

Khamis, 16 Mac 2017

ADA MESEJ DARI AWEK


PENCARIAN BLOGLIST APRIL - JUN 2017

klik banner untuk join
7/3/2017 - 30/3/2017
Rabu, 15 Mac 2017

MASALAH SELESAI


IRON MAN YANG PANDAI MASAK


Selasa, 14 Mac 2017

Blog Giveaway by RII

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 1/4/2017

Isnin, 13 Mac 2017

GPS


KOREK HIDUNG


Ahad, 12 Mac 2017

DO IT YOURSELF


Sabtu, 11 Mac 2017

Marching March Giveaway

MARCHING MARCH GIVEAWAY

MARCHING MARCH GIVEAWAY 10hb-30hb March 2017



JOIN MARCHING MARCH GIVEAWAY :

1. Tulis entry dengan tajuk MARCHING MARCH GIVEAWAY
2. ikuti syarat lain seperti entry SINI.
3. Letakkan link entry korang di SINI.


Jumaat, 10 Mac 2017

Pengikut

Dikuasakan oleh Blogger.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger